English
Deutsch
Veres-Dent logó, Fogászati Központ Veresegyház
IDŐPONTOT EGYEZTETHET Fogászati Központ időpont egyeztetés
Skype:
Hívja ingyen fogászati központunkat !
E-mail:
fogaszat@veresdent.hu
Amire büszkék vagyunk :
ISA logó, Fogászati központunk akadálymentes ISO logó, Fogászati Központunk rendelkezik az ISO tanúsítvánnyal

Fogászati Központ Szolgáltatásai

  Esztétikai fogászat

  Fogászati Központunkban kizárólag esztétikus, vagyis fogszínű, a természetes fogakat mindenben utánozó töméseket és fogpótlásokat készítünk. Ilyenek a szuvasodások ellátására fogszínű tömések, illetve a fogtechnikus átal készített inlay-k (betétek). A koronák és hídak készítésénél különösen ügyelünk a íny védelmére, ezért úgynevezett vállas előkészítést alkalmazunk. A hídak és koronák fémre égetett pocelánból, illetve fémmentes porcelánból készülnek. Ez utóbbi utánozza legtökéletesseben a természetes fogak szépségét. A meglévő fogak védelmére azok lecsiszolása helyett ajánljuk az implantátumot (fogbeültetést), melyre szintén esztétikus koronát teszünk. Szükség esetén a kivehető fogpótlások is rejtett kapcsokkal készülnek.

  Fájdalommentes ózon kezelés

  Az ózonterápia (ózon kezelés) az eddigiektől eltérő, új módszer a fogszuvasodás gyógyítására, mely a legkíméletesebb a páciensek számára. Tökéletesen fájdalommentes, így nem szükséges előtte érzésteleníteni, nem igényel fúrást és a kezelési idő mindössze néhány perc. Ez gyermekeknél különösen fontos.

 

Az ózonkezelés fogászati felhasználási területei:

 • kezdődő fogszuvasodás
 • üregképződéssel járó fogszuvasodás
 • gyökérkezelés elkerülésére mély fogszuvasodás esetén
 • frissen előtört fogak barázdáinak fertőtlenítése barázdazárás előtt
 • fognyaki szuvasodás ellátása
 • gyökérkezeléskor a gyökércsatornák fertőtlenítése
 • koronák, betétek beragasztása előtt illetve töméskészítéskor a fog sterilizálása
 • szájsebészeti műtétek előtti fertőtlenítés
 • afta, herpesz, gomba okozta fertőzések kezelése illetve a gyógyulási idő csökkentése.
 •   Gyermekfogászat

    Barátságos gyermekváró és gyermekrendelő várja a kicsiket, amely jó idő esetén kitárul, és a játszótérrel bővül. A feszültség oldására, a várakozás perceinek megkönnyítésére mesefilmek, játékok, mászóka és hinta szórakoztatja a hozzánk érkezőket.
  Célunk, hogy a Veresegyházán iskolába járó gyermekek részére OEP-támogatott iskolafogászatot működtessünk.
  Gyermekfogászati magánpraxisunkban, mely sok éves tapasztalattal rendelkezik, nagy figyelmet fordítunk a preventív (megelőző) fogászati kezelésekre, tanácsadásra. A tejfogak betegségeit éppúgy kezelni kell, mint a maradó fogakat, hiszen a gyermekek számára különösen fontos a rágás, ami előfeltétele az állcsontok helyes fejlődésének. Barázdazárást végzünk annak érdekében, hogy a kibújt maradó fogak később ne szuvasodjanak el. Fogászati Központunkban fájdalommentes ózon kezelést is alkalmazunk a gyermekek szuvas fogainak ellátására.
  A gyermekek részére indított Veres-Dent Fogvédő Klub célja az ép fogak megőrzése.

     Fogszabályozás

    A fogszabályozás -a közhiedelemmel ellentétben- nem csupán esztétikai probléma, nem csak a szabálytalanul vagy rendezetlenül növő fogak szabályozását szolgálja. Legalább ilyen fontos az is, hogy a gyermekkori rendellenességek időben történő kezelése a tökéletes rágás elérését, a helyes hangképzést elősegítse, illetve, az állkapocsizületi diszfunkciók ne alakulhassanak ki.
  Különösen fontos a fogszabályozási szűrővizsgálat, hogy a kezelés szempontjából a legoptimálisabb időpontban történjen a fogszabályozás. Vannak olyan rendellenességek, amiket már négy éves korban kezelni kell. Fogazati rendellenességek kezelését és állcsontorthopédiai kezeléseket is végzünk. Fogszabályozó készülékeink: kivehető készülékek, beragasztott készülékek, melyek lehetnek rejtettek is. Fogászati központunkban OEP-támogatott és privát fogszabályozási rendelés egyaránt folyik.

     Fogászati röntgenlabor

    A legkorszerűbb, alacsony sugárzású digitális technológiát az Ön érdekében alkalmazzuk. A fogászatban használt röntgenfelvételek bármelyikét helyben, rövid idő alatt el tudjuk készíteni, hogy Önnek ne kelljen emiatt utaznia és várakoznia.

    Teljes körű fogászati röntgenfelvételeink:

  1. Spiráltomográf -a pontos diagnosztika szolgálatában
  2. Digitális röntgenfélvételeink on-line, várakozás nélkül
  3. Panoráma és teleröntgen is rendelkezésre állnak
  4. A különféle speciális fogászati röntgenfelvételek

    A digitális felvételek archiválása lehetővé teszi fogászati kezeléseink hatékonyságának dokumentálását -ellenőrzését, e-mailben vagy adathordozón az Ön rendelkezésére bocsátjuk bármikor. Ehhez igény szerint orálkamera felvételeink, a fogsor fényképei ugyancsak hozzátartoznak.

     Szájsebészet, implantológia

   

  Szájsebészeti szakellátásunk helyben, a következő területekre terjed ki:

  • fog és foggyökerek eltávolítása
  • Implantológia vagyis a hiányzó fogak helyére fém foggyökerek beültetése
  • állcsontokban zajló gyulladásos folyamatok sebészeti megoldása
  • nyálkahártya és ínykorrekciók

    Szájsebészeti szakellátásunk lehetővé teszi, hogy az egyes fogászati kezeléseket annak elejétől a végéig kezünkben tartsuk, megkímélvén Önöket több fogászati rendelő látogatásától, ezzel együtt a sok utazástól. Ez a teljes körű fogászati ellátás feltétele annak, hogy kialakuljon az a csapatmunka, melynek központjában a minőség, a kényelem és esztétika áll -az Ön elégedett mosolyáért.

     Szájhigiénés kezelések

    Szakképzett klinikai fogászati higiénikus, illetve fogorvos áll rendelkezésére, hogy személyre szabottan, meghatározott időközönként (ajánlott félévente) professzionális szájtisztítást, fogkőeltávolítást végezzen. Ezzel megelőzhető a fogínysorvadás, a fogággyulladás, illetve az elkezdődött fogkárosodás folyamata megállítható. Ha igényli, re-call (azaz visszahívási) rendszerünkbe bekerül, így a soron következő fogászati kezelés időpontjáról előre értesítjük. Bizonyított összefüggés van a fogággyulladás és az egész szervezetet érintő betegségek között! Ilyenek többek között a szívinfarktus, a szélütés (stroke), de akár a koraszülés is.
  Ha csak fogászati kérdése vagy fogorvosi tanácsadásra van szüksége, kérjük, keresse bizalommal fogorvosainkat!

     Logopédia

    Fogászati Központunkban a komplex ellátás érdekében logopédiai rendelés is elérhető az alábbi szolgáltatásokkal:

  1. Hangképzési és beszédzavarok kezelése
  2. Fogszabályzó kezelések elősegítése (nyelvlökéses nyelés, ajakszorításos nyelés terápiája)
  3. Diszlexia kezelése
  4. Képességfejesztés

     VIP Fogászat

   

    Menedzserek, üzletemberek, külföldiek, illetve azok számára, akiknek nagyon fontos az idő, Fogászati VIP-szolgáltatást tartunk fenn. VIP-fogászati rendelés alkalmával gyorsított a fogászati kezelési ütemterv, az Ön kényelme érdekében helyi röntgenfelvétel biztosított. Az elkülönített, bőrfoteles VIP-váróban rendelkezésére áll a komfort, az Internet, és a kiemelt ügyfélkezelés. Akár egyedül, akár családjával együtt bejelentkezhet az, aki a fentiekre igényt tartva keresi fel fogászati központunkat.A VIP-fogászati szolgáltatások külön díjszabása az Ön igényeihez rugalmasan alkalmazkodik.

   

    Fogászati termékek boltja

    Fogászati Központunkban a fogápoláshoz szükséges fogászati eszközök teljes tárháza megtalálható.

    A teljesség igénye nélkül a következők:
 • Fogorvosaink által ajánlott életkornak és fogazatnak megfelelő fogkefék és fogkrémek
 • Speciális fogtisztító eszközök (fogselymek, fogköztisztító kefék)
 • Szájöblítő szerek
 • Fogvédő készítmények
 • Fogászati témájú könyvek, játékok
 • Fogvédő rágógumi
 • Részletekért keresse fel fogászati rendelőnket, vagy kérjen e-mailen információkat!


  Veres-Dent Fogászati Központ Kft. © HU-2112 Veresegyház, Fő út 127
  Nyitvatartás : Hétfő-Péntek 8.00-20.00; Szombat 8.00-14.00